VERBOUWINGEN & TOTAALPROJECTEN

NIL Projects is dé specialist in het bouwen, verbouwen en renoveren van woningen in de ruime regio rond Aalst. Wij leiden renovaties en totaalrenovaties in goede banen, van planning tot en met uitvoering!

Verbouwen of renoveren? Vraag advies of een vrijblijvende offerte!

Contacteer ons

Renovatie & totaalrenovatie

Je plant een grondige renovatie van een huis of appartement? Wij geven graag advies over je woonuitbreiding of totaalrenovatie, zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de woning. Ook voor de renovatie of het plaatsen van een nieuwe keuken, badkamer, zolder, zelfstandige praktijk of veranda ben je bij NIL Projects aan het juiste adres. Onze firma staat bekend voor haar vakmanschap, een nauwgezette opvolging en een hoogstaande afwerking. Voor grote én kleine projecten!

Bouwen & verbouwen

Een nieuwbouw, verbouwing of woonuitbreiding vergt een aannemer die van aanpakken weet! Wij beantwoorden graag al je vragen over de juiste materiaalkeuze, vergunningen, kostprijs, elektrische & sanitaire installaties, isolatie,… Dat kan gaan van een gloednieuwe aanbouw met een leefveranda of pergola, of een nieuw terras, gevelrenovatie, een nieuw dak met behorende isolatie,…

Schrijnwerk & gyproc

NIL Projects begon ooit als schrijwerkersbedrijf, en timmerwerk is ook vandaag nog altijd één van onze absolute specialiteiten! Onze vaklui in het atelier en op de werf leveren maatwerk naar de wens en het budget van de klant. Bij ons kan je terecht voor houten dakconstructies, gevelbekleding, trappen, tuinhuizen etcetera.

Ook beschikken wij over de nodige expertise voor het herinrichten van de zolder met houtskelet, gyproc of gipsplaat.

Plafonds & vloeren

Het plaatsen van een parketvloer of plafond is een precisiewerkje, in goede handen bij onze medewerkers. Tegelijk beschikken we over de nodige expertise en uitrusting om oude parketvloeren een tweede leven te geven.

Onze realisaties in verbouwing & totaalprojecten: