WATERDICHTE PLATTE DAKEN: ONZE SPECIALITEIT

Op zoek naar een vakkundige plaatsing van een nieuwe roofing of een plat dak? Wij zorgen voor een gegarandeerd waterdicht resultaat! Ook voor gevel- en pleisterwerken ben je bij NIL Projects aan het juiste adres.

Dakrenovatie, nieuwe roofing of gevelbekleding?

Vraag advies of een vrijblijvende offerte!

Contacteer ons

Platte daken met waterdichte afdichting

NIL Projets is dé expert in platte daken en andere dakwerken. Doorgaans werken we met een totaalpakket waar alles zit inbegrepen: het afbreken van het oude dak, het plaatsen van een nieuwe houtskelet en het aanbrengen van thermische of akoestische isolatie voorzien. De roofing of dakbedekking is van EPDM. Dit materiaal zorgt voor stevige dichting en het is heel duurzaam.

Ook voor herstelwerken en het dringend dichten van lekken aan platte daken ben je bij NIL Projects aan het juiste adres.

Dakkoepels, isolatie & zolderinrichting

Tegelijk met het nieuwe of gerenoveerde dak, zorgt NIL Projects voor het plaatsen van dakkoepels, Velux-ramen en het afwerken van zolderruimtes met isolatie, gyproc en bepleistering.

Gevelwerken en bepleistering

Een andere troef is het vakwerk van onze pleisteraars aan de buitengevel. Ook het aanbrengen van extra isolatie, ventilatie en gevelbekleding in hout of leisteen nemen wij graag voor onze rekening!

Onze realisaties in platte daken: